Drömmen om ett ljust sovrum

Kikade runt på Pinterest och snubblade över en bild på ett sovrum. Kände direkt att precis så där vill jag ha det... Sedan insåg jag att jag lär få fortsätta drömma pga lever med en skitig mekaniker och har två leriga utekatter.

Hur som helst så får man mycket inspiration när man flyttar runt och kollar hur andra har det. Även om andra råkar ha det lite bättre, finare och den där avundsjukan sticker till ibland så får man egna idéer. Särskilt nu när vi är i fixartagen.
E's nya rum kommer inte att hinna bli klart innan bebisen kommer. Det är ingen värme dragen på övervåningen och vår VVS- gubbe har liite för mycket att göra för att hinna med det innan årsskiftet. Därmed blir allt stående, nästan precis som det var. Inget nytt sovrum eller badrum på övervåningen heller. Jag trodde nästan att vi skulle få klämma in oss fem personer i vårt sovrum. Vi har nämligen sovit där med de stora barnen ganska länge.
Men vi löste det så att E och F får ta vardagsrummet på övervåningen. Det vardagsrum vi byggde förra julen och har använt exakt NOLL gånger. Det blev ett stort och rymligt rum där de sover gott och det finns gott om plats för lek med. Fast de har ett lekrum här på nedervåningen också, så jag ser gärna att de håller sina leksaker där och inte sprider ut dem om de inte har för avsikt att städa.

Hus & Hem | Inredning, Ljust sovrum, Pinterest, Sovrum | | Kommentera |
Upp